ECSTATIC DANCE

Expressar i desplegar la seva essència més autèntica per la dansa

Mamakilla 2016


A Partir del 3 d’octubre, sessions d’ECSTATIC DANCE setmanal a Mamakilla, a 5 minutes de Banyoles.

. Cada dilluns, de 19h30 a 21h30

. 35€ al mes, o 12€ la sessió solaLes sessions d'Ecstatic Dance no estan basades en una classe o en una tècnica, sinó en la creació d'un espai en el que puguis ser tu mateix, expressar-te a través del ball i la música, donant llibertat d'acció i moviment al cos. Es particularitza per prescindir de metes i estructures, havent-hi tan sols una pauta: no comunicar-se verbalment. Una sesión de Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament, i un escalfament. L'Ecstatic Dance juga amb la barreja de músiques del món i ambients electrònics, passant per ones de ritmes i estils diferents, per tal de deixar-se endur pel propi ball.

Ecstatic Dance Girona al Facebook2 minutes d'Ecstatic Dance... a una altre part del món.


Fabrice Hoffmann (àlies DJ Inguela)

És quan treballava a una ràdio associativa francesa que va començar a descobrir i col·leccionar aquestes músiques que fusionen els països, els estils i els ritmes, per fer ballar en primer els amics, i després organitzar festes amplificades als boscos dels Alps. Arrivat al Gironès en 2007, és més la seva pràctica de la dansa que comença a desenvolupar, proposant tallers de Contact Improvisació i classes regulars de Dansa Africana a partir de 2009.

Quan descobreix l'Ecstatic Dance a una sessió a Barcelona, reconeix de seguida l'ambient que li agradava crear: un espai on la varietat de les músiques porta a experimentar-se i desplegar-se ballant.

Llavors... per què no proposar sessions d'Ecstatic Dance per Girona !?


Fabrice Hoffmann  -  654 171 496  -  Contacte  -  Mapa de la web